Gemakkelijk en Persoonlijk

EquinoxCoding is ooit opgericht als 'thuishonk' voor enkele gespecialiseerde applicaties en projecten van Nicholas Claaszen, maar heeft zich ontwikkeld tot een compleet 'Software as a Service'-bedrijf (SaaS-bedrijf) met een duidelijke visie op hoe webproducten in elkaar zouden moeten zitten. Ze moeten simpel en duidelijk zijn, makkelijk zijn te gebruiken en goede support leveren.

Hier zorgt EquinoxCoding voor. We maken uw website niet voor u, maar met u. We houden contact tijdens het ontwikkelen, waardoor u volledige inspraak hebt in het gehele proces en eventueel tussentijds aanpassingen kunt doorgeven. Bij voorkeur treden we dan ook persoonlijk met u in gesprek, bijvoorbeeld onder het genot van een kop koffie op een van de mooie terrassen van Middelburg.

Bovenal vind EquinoxCoding dat het makkelijk en prettig moet zijn om met uw website te werken. We snappen dat u geen zin of tijd heeft om u eerst in te moeten lezen en vinden hebben dit daarom overbodig gemaakt door de ingebouwde documentatie en hulpfuncties.

EquinoxCoding logo

Software as a Service

Als SaaS-bedrijf biedt EquinoxCoding een compleet pakket aan. Alles van de registratie van uw domeinnaam tot uw mail-accounts en hosting worden door EquinoxCoding in orde gemaakt. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken en kunt zonder zorgen aan de slag met uw nieuwe website of webapplicatie.

De volgende diensten zitten dan ook standaard in het pakket van EquinoxCoding:

  • Domeinnaam (registratie en vernieuwing)
  • DNS Services
  • Shared Hosting
  • E-mail services
  • Gemakkelijk beheer via PROTO

Eén Gezicht

Hoewel EquinoxCoding soms gebruik maakt van freelancers en designers, wordt het meeste werk van EquinoxCoding door mij, Nicholas Claaszen, gedaan. Ik heb inmiddels een stevige IT-ervaring dankzij enkele grote projecten bij SaaS-bedrijven Carlos Gallupa BV en ServiceSites International BV. Bij ServiceSites International ben ik momenteel werkzaam als Developer/ Systeembeheerder. Het VrijwilligersDOSSIER, een recent project van ServiceSites International, kunt u hieronder in mijn portfolio vinden.

Het beste ben ik te omschrijven als een 'full-stack developer', wat eigenlijk betekent dat ik meerdere functies heb. Zo werk ik aan front- en back-end-development, beheer ik databases en ben ik bekend met serverbeheer en netwerkstructuur. Dit alles samen zorgt ervoor dat alle elementen van EquinoxCoding erg goed op elkaar zijn afgestemd en samen een snel en stabiel geheel vormen.

Hieronder vindt u mijn portfolio: dit is een greep uit recente en minder recente projecten van EquinoxCoding alsook van tijdens mijn werkzaamheden bij ServiceSites International.

 
 

Promotiesite


 

VrijwilligersDOSSIER is een initiatief van Leonard Jansen van ServiceSites International. Voor dit systeem is in samenwerking met WCreatie. een promotiewebsite gemaakt. Als developer in dienst van ServiceSites International heb ik het design van WCreatie voor de website gerealiseerd.

 
 

VrijwilligerDOSSIER


 

Het VrijwilligersDOSSIER is een systeem waarmee het beheer van vrijwilligers in verpleeg- en verzorghuizen gemakkelijker wordt gemaakt. Binnen dit systeem kunnen coördinatoren hun administratie bijhouden en kunnen vrijwiligers en klussen op een eenvoudige manier aan elkaar gekoppeld worden. Tijdens mijn werkzaamheden bij ServiceSites International ben ik intensief met dit project bezig geweest als lead developer.

 
 

Take a Thai


 

Take a Thai is een leuke afhaal-Thai in het centrum van Antwerpen met aan het roer Karl Lauwers. Voor deze eerste klant van EquinoxCoding zijn een aantal interessante functionaliteiten ontwikkeld, zoals een uitgebreide interne website waarmee video's afgespeeld kunnen worden op een televisiescherm in de winkel. Nog steeds treedt Take a Thai op als proefpersoon voor nieuwe functionaliteiten. Zo krijgt Take a Thai momenteel een nieuw bestelsysteem met onder andere SMS alerts voor het bijhouden van voorraad en bestellingen.

Benieuwd wat Karl zelf over EquinoxCoding te zeggen heeft? Hier kunt u het lezen.

 
 

't Koffiehuisje en Thai Take-Away


 

In 2013 heeft Jo Willems samen met zijn vrouw een klein koffiehuisje in het Vlaamse Grobbendonk overgenomen. Dit koffiehuisje zou zowel een koffiezaakje als een Thaise take-a-way worden. Onderdeel van het plan was een set minimalistische websites met een vergelijkbare huisstijl: 't Koffiehuisje en Thai Take-Away, welke door EquinoxCoding zijn ontwikkeld.

Benieuwd wat Jo over de samenwerking zei? Hier kunt u het lezen.