EquinoxCoding logo with text
EquinoxCoding logo

EquinoxCoding

Ons motto is simpel: 'making it work for you'.

EquinoxCoding richt zich op het leveren van op maat gemaakte webservices voor het mkb. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en vinden we het belangrijk om regelmatig face-to-face contact te hebben, zodat duidelijk is wat we voor u kunnen doen. Voor veel bedrijven zal de belangrijkste webservice een website zijn, maar ook meer complexe webservices kunnen we leveren, zoals bijvoorbeeld een gepersonaliseerd bestelsysteem. Kortom, we helpen u uw website volgens uw wensen in te richten.

Meer over Equinox en ons Portfolio?

EquinoxCoding logo in gray
Proto logo in gray

Het PROTO Systeem

Tegenwoordig worden veel webpagina's gemaakt met Wordpress en Joomla; deze systemen beloven een snelle, makkelijke website, die op te bouwen is vanaf een template. In de praktijk blijkt dit vaak tegen te vallen omdat de systemen uitgaan van een zekere basiskennis bij de gebruiker en juist daarom de gebruiker weinig assistentie middels documentatie of hulpfuncties bieden.

Omdat EquinoxCoding dit graag anders wil doen hebben we PROTO ontwikkeld. PROTO is een volledige beheeromgeving voor uw website. In PROTO zit de volledige documentatie direct in het systeem: door simpelweg met de muis over een van de vele ingebouwde vraagtekens te bewegen krijgt u uitleg over de functie van het veld.

Als er alsnog vragen ontstaan kan vanuit PROTO zelf een vraag gesteld worden. Deze wordt dan zo snel mogelijk door ons beantwoord, zodat u snel weer verder kunt werken.

Proto: Het dossier

Alles veilig met SSL

Op beveiligde websites staat een 'slotje' in de adresbalk. Dit slotje laat zien dat de verbinding tussen uw computer en de website versleuteld is. Door deze versleuteling wordt voorkomen dat de communicatie met de website afgeluisterd wordt.

Omdat het internet tegenwoordig steeds minder veilig wordt, heeft EquinoxCoding besloten om SSL certificaten een deel te maken van ons standaard pakket. Door goede contacten met leveranciers kunnen we u certificaten van alle bekende leveranciers zoals GeoTrust, Symantec, Comodo, Thawte, RapidSSL en Certum leveren, op het beveiligingsniveau dat bij uw onderneming past.

SSL en uw bedrijf?

SSL logo
Railo logo

Powered by Railo...

EquinoxCoding maakt voor de backends van haar websites gebruik van Railo. Dit is een variant van de programmeertaal "ColdFusion". Railo staat bekend om zijn stabiliteit en snelheid. Dit komt met name van pas bij gespecialiseerde toepassingen zoals een gepersonaliseerd bestelsysteem of agenda.

...en Bootstrap

...Bootstrap is een systeem origineel ontwikkeld door Twitter. Dit systeem maakt gebruik van een soort bouwstenen waarmee basisfuncties snel toegevoegd kunnen worden. Met de meest recente versie van Bootstrap zorgt EquinoxCoding ervoor dat ook de voorkant van de website er volgens uw wensen uit komt te zien.

Bootstrap logo