This is a screenshot of the Proto system.

Geen losse documentatie

Eerst een lastige handleiding doornemen voor u aan de slag kunt? Nergens voor nodig! Lekker makkelijk in de app zelf gebouwd!
This is a screenshot of the Proto system.

Net dat ene stapje verder

Wat betekende dat veldje nu ook weer? Met onze makkelijke "Inline-help" komt u er meteen achter.
This is a screenshot of the Proto system.

Lukt het toch even niet?

Dan kunt u direct vanuit uw applicatie om hulp vragen. U hoeft hiervoor dus niet nog eens naar een of andere support site te gaan.

PROTO: Simpel & Compleet

PROTO is het back-end-systeem van EquinoxCoding. Met behulp van dit systeem zorgt EquinoxCoding ervoor dat uw website voldoet aan uw wensen. In PROTO kunt u de inhoud van uw website op een simpele manier aanpassen en eventuele extra functies zelf aan en uit zetten. Hierdoor heeft u zelf het beheer van uw webpagina in handen. PROTO is daarom een compleet, duidelijk en makkelijk systeem.

Proto Logo

Compleet

Met PROTO zorgt EquinoxCoding ervoor dat u de inhoud van uw website zelf kunt beheren. Dit geldt voor zowel de basisfuncties zoals teksten en nieuwsberichten als voor speciale functies zoals een menukaart, een bestelsysteem of een RSS feed. Vanuit PROTO kunt u ook direct de statistieken van uw website, zoals het aantal bezoekers, waar deze bezoekers vandaan komen en hoe lang ze blijven, bekijken. Als laatste zijn uw abonnement en supportomgeving in PROTO ingebouwd - u hebt dus alles meteen bij de hand!

Gemakkelijk

In PROTO kunt u gemakkelijk en snel onderdelen van de website aanpassen. Proto is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers uit verschillende vakgebieden en combineert hun ervaringen tot een gestroomlijnd systeem. Voor het gebruik van PROTO hoeft u niet te beschikken over programmeerkennis, omdat de inhoud van de website met de ingebouwde tekstverwerker aangepast kan worden.

Duidelijk

PROTO is duidelijk: op iedere pagina vindt u een heldere uitleg. Ook bij ieder invulveld wordt nog even kort uitgelegd wat de functie van het veld is. Als u op zoek bent naar een specifieke optie kunt u met de zoekfunctie van PROTO snel de documentatie doorzoeken. Hierdoor komt u snel bij de juiste pagina uit.